top of page

Medlemskap - Privat träning

 

Med vårt unika medlemskap så bokar man sin egen privata träningstid och tränar sen ensam i lokalen.

- Vill man träna ihop med en bekant som är medlem eller ha med sitt barn när man tränar så är det helt okej -

Tillbaka

PRISER

Medlemskap 1

Träningstid alla dagar mellan kl 06.00-23.00.

Priser: 399kr i månaden.

1.100 kr för 3 månader.

2.000 kr för 6 månader.

Medlemskap 2

Träningstid alla dagar mellan kl 09.00-16.00.

Priser: 299kr i månaden.

800 kr för 3 månader.

1.400kr för 6 månader.

Betalningen sker i förväg i slutet av varje månad för nästkommande månad/månader.

 

Betala gärna med ditt friskvårdsbidrag från jobbet.

Medlemsinformation.

Medlemskapet passar bäst för den som har tänkt att träna någon till några gånger i veckan samt om man vill och kan planera in sina träningstider 3 veckor framåt. Är man lite flexibel med sina träningstider så är det ett plus.

Medlemskapet passar mindre bra för den som gärna vill spontanträna direkt efter jobbet eller för den som vill träna samma tid 5-7 dagar i veckan.

Boka och planera in dina träningstider och ta med ditt barn vid behov.

Med detta unika medlemskap så bokar man enkelt sin egen träningstid via vårt bokningssystem och tränar sedan ensam i lokalen. Träningen blir då inplanerad i sitt livspussel och man behöver inte ta hänsyn till andra inne i gymmet under tiden man tränar. Man kan med fördel boka upp flera tider i veckan 3 veckor framåt. Barn är varmt välkomna att inspirera av dig när du tränar under eget ansvar.

För att behålla kvalitén och för att säkerställa så att våra medlemmar får ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap samt av varje träningstillfälle så erbjuds bara en bokningsbar plats per tid inne i gymmet samt max 20 st aktiva medlemmar per månad. Att dela sin träningstid men en eller flera andra medlemmar är fullt möjligt om så önskas. Då bokar en av medlemmarna träningstiden och den andra medlemmen följer med. Dock behöver samtliga vara medlemmar.

Bricka/tagg

Som medlem får man en egen privat bricka/tagg som man använder för att komma in i gymmet under sina bokade tider. Brickan kostar 100 kr i depositionsavgift som återfås när brickan lämnas tillbaka. 

Personlig träning har förtur i lokalen.

Det enda som kan krocka med en medlems bokade träningstid är om vi skulle behöva tiden för personlig träning.

Det är något vi göra allt för att undvika och gör allt för att lösa om så är fallet. Men man behöver vara medveten om att detta kan ske.

Cirkelträning i gymmet = låst tid. Dessa pass ligger på måndagar kl 18-19, onsdagar kl 19-20, lördagar kl 10-11 och är ett pass som riktar sig till alla nivåer. Under sommaren så flyttar vi ut gruppträningen utomhus. Vill man vara med så kostar det 850 kr för 10 gånger och man bokar då sin plats via bokningssystemet.  

Vill du bli medlem hos oss eller om du har några frågor så är du är varmt välkommen att kontakta oss!

Medlemmar kan boka sin privata träningstid här

Gymtid 30 minGymtid 60 min

bottom of page